Refinansavimo įmonės

Geriausios refinansavimo įmonės vienoje vietoje.

ĮmonėTerminasSąlygosSumaGauti paskolą
manopaskola refinansavimasnuo 3 iki 84 mėn.Palūkanos: nuo 9%
BVKKMN: nuo 9,98%
nuo 500 iki 25000 eurų.refinansuoti paskolas
Apžvalga
finbee refinansavimasnuo 12 iki 60 mėn.Palūkanos: nuo 6.41%
BVKKMN: nuo 13.77%
nuo 300 iki 10000 eurų.refinansuoti paskolas
Apžvalga
savy refinansavimasnuo 3 iki 60 mėn.Palūkanos: nuo 8%
BVKKMN: nuo 17.76 %
nuo 300 iki 20000 eurų.refinansuoti paskolas
Apžvalga
smspinigai refinansavimasnuo 3 iki 48 mėnPalūkanos: nuo 32,54 %
BVKKN: nuo 43,04 %
nuo 500 iki 10000 eurų.refinansuoti paskolas
Apžvalga
bobutės refinansavimasnuo 3 iki 60 mėnPalūkanos: nuo 24.65%
BVKKMN: nuo 44.59%
nuo 300 iki 10000 eurų.refinansuoti paskolas
Apžvalga

Ne vienas žmogus yra girdėjęs apie refinansavimo paslaugą ir dauguma supranta kas tai yra. Tačiau refinansavimo įmonių nėra labai daug. Tačiau ir iš tų nedaugelio reikėtu išsirinkti tinkamą įmonę. Nes kai kurios net nesvarsto paraiškų kai kurie labai ilgai svarsto. O kai kurios net nesuteikia refinansavimo paslaugų. Refinansavimo įmonės kurios teikia refinansavimo paslaugas 99 procentais jums suteiks paskolą geresnėmis sąlygomis nei prieš tai turėjote. Jos taip pat gali apjungti kelis jūsų kreditus į vieną. Refinansavimo paskolos ir yra tam reikalingos, kad palengvintų jūsų finansinius įsipareigojimus. Tad refinansavimo paskolos suteikiamos internetu, jūs galite pildyti paraiškas į jas visas. Ir laukti kol atsakys į jūsų paraišką. Tai neužtruks labai ilgai, ir jūs gausite dažniausiai per 15 minučių atsakyma.

Refinansavimo įmonė refinansavimo įmonei nelygi.

Jau aukščiau minėjau, kad dažniausiai atsakymą gausite per 15 minučių tačiau kai kuriuose įmonėse. Kur žmonės

refinansavimo įmonės
refinansavimo įmonės

žmonėms skolina refinansavimas užtrunka ilgiau. Nes patvirtinus jūsų paraišką dar užtruks kol žmonės investuos į jūsų paskolą. O kredito įmonėse kai tik jūsų paraiška bus patvirtinta jūs gausite pinigus į savo sąskaitą. Ir niekada neskubėkite refinansuoti paskolos tik ten kur jums refinansuoja. Nes jūs perkate paslaugą ir kaip už kiekvieną paskolą jūs mokėsite pinigus. Tai kaip ir būsto paskolą ar kitokia rinkitės iš kelių. Aišku kartai nebūna pasirinkimo ir viena įmonė patvirtiną paraišką ir išduoda paskolą. Tačiau jūs turite teise rinktis ir kuo daugiau pateiksite paraiškų tuo daugiau gausite pasiūlymų ir turėsite iš ko rinktis. Tad nėra ko bijoti pildyti paraiškas, juk refinansavimas internetu tai labai greitas būdas refinansuoti paskolas nenueinant nuo kompiuterio.

DĖMESIO! Dauguma žmonių jau per vėlai nori refinansuoti paskolas. Jeigu jūs turite antstolių niekur nedirbate jums jokia įmonė nerefinansuos paskolos. Paskolas įmonės refinansuoja tik dirbantiems, be antstolių asmenims. Tad jeigu turite paskolų jūs kreipkitės į įmonė prieš, tai kol jūsų skolą perduos antstoliams. Taip pat joks Lietuvos bankas nerefinansuoja paskolų.